lunes, 19 de agosto de 2013

The flipped clashroom

The Flipper Classroom (la classe invertida) és una de les noves formes de "ensenyament combinat" que inclou l'ús d'Internet i tecnologia per millorar l'aprenentatge dels alumnes. Permet que el mestre dediqui més temps als seus alumnes a l'aula en comptes d'estar "donant classes". D'aquesta manera el mestre es torna un tutor, un guia en comptes de ser el savi que té el coneixement.

La Katie Gimbarts és professora de matemàtiques i àlgebra a la Middle School de Raleigh, Carolina del Nord. És una mestra reconeguda a nivell nacional que porta a la pràctica la classe invertida de manera satisfactòria, i que actualment participa en un grup d'investigació sobre metodologies innovadores a l'aula amb noves tecnologies, amb l'objectiu de millorar la motivació, implicació i resultats de l'alumnat. En aquest vídeo ens explica clarament, en tres minuts, per què va decidir modificar la seva dinàmica i metodologia aplicant-ne la classe invertida.




En aquest altre vídeo, la Katie ens dóna algunes claus sobre com resoldre possibles dificultats que es poden presentar en aplicar aquesta metodologia.



Per a més informació sobre The flipped clashroom visiteu: http://fizz.fi.ncsu.edu/

No hay comentarios:

Publicar un comentario